Den här sidan använder cookies. Om du fortsätter använda sidan så accepterar du användande av cookies.

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Unga Station Vårberg

Barn som leker på Unga Station Vårberg.
Unga Station Vårberg är en mötesplats för dig som är mellan 0-16 år och din familj. Det är en trygg mötesplats för gemenskap och stöd. Du kan få prata med erfarna vuxna om saker som händer i livet och om du har det jobbigt. Du kan delta i aktiviteter och vi serverar måltider och erbjuder samtal och gemenskap.

Sommarschema

Måndagar klockan 10-12
Småbarnsverksamhet utomhus, för barn och föräldrar. Vi träffas vid Unga Station Vårberg och går gemensamt till en närliggande park eller naturområde. Lek, samvaro och fika. Öppet för alla, anmälan behövs ej.

Måndagar klockan 14-17
Ungdomsverksamhet för unga i ålder 10-14 år. Samvaro och gemenskap, antingen i vår lokal eller i närområdet. Vi bjuder på fika/lättare mat. Ring gärna eller prata med personal innan så vi vet att Du kommer!

Tisdagar klockan 14-17
Mötesplats Familj utomhus, för barn, unga och föräldrar/nätverk. Lek, samvaro och fika/mat. Öppet för alla, anmälan behövs ej!

Onsdagar
Bokade råd- och stödsamtal

Torsdagar
Utflykt i närområdet. Vi går tillsammans till en park, strand eller naturområde. Lek, samvaro och mat. Öppet för alla men ring innan för mer information.

Fredagar
Bokade råd- och stödsamtal

Varannan lördag
Utflykter i närområdet


Alla aktiviteter är gratis. För frågor eller mer information, ring vår verksamhetstelefon: 076-6698537.

Detta kan du göra på Unga Station Vårberg

Småbarnsverksamhet

Riktar sig till yngre barn med deras familjer och nätverk. Här kan du och ditt barn träffa andra familjer. Vi pratar, leker, sjunger, fikar och umgås.

Mötesplats Familj

Riktar sig till barn och unga 0-16 år, deras familjer och nätverk. En mötesplats där vi erbjuder olika aktiviteter och äter middag tillsammans.

Mötesplats Ungdom

Välkommen till vår mötesplats för dig som är mellan 10-14 år (2010-2006). Hos oss kan du komma och bara vara dig själv. Här är en plats för gemenskap. Vi lagar mat tillsammans, pratar om olika ämnen, pysslar och spelar spel. Vi erbjuder olika aktiviteter och utflykter utifrån era önskemål, kom gärna förbi och prata med oss.

Läxhjälp

Barn och vuxna är välkomna för att få stöd med sina skoluppgifter. Kom hit med skolböckerna så hjälps vi åt!

Råd- och stödverksamhet

Hos oss kan du få stödsamtal utifrån dina behov och önskemål. Du kan samtala om saker i livet som är svåra just nu och få hjälp att hitta en väg framåt. Vi kan även finnas med som stöd i kontakt/möten med myndigheter, skola eller sjuk-/hälsovård. 

För att boka en tid för samtal; ring, mejla eller besök vår Drop-in.

Det är helt fantastiskt att få komma hit och få lära känna andra människor och höra om hur deras situation är. Jag lär mig nya svenska ord och nya saker varje dag här på Unga Station.

Malalay, mamma till två barn

Kolloverksamhet

Under sommarlovet erbjuder vi kolloverksamhet för barn och familjer. Vi anordnar både dagkollo och kollo med övernattning, för endast barn och för hela familjer. Här kan du läsa mer om vår kolloverksamhet och ansökaAnsökningsperioden är nu stängd för 2020.

Ekonomisk rådgivning och stöd

Familjer med barn upp till 18 år och unga vuxna, som är under 23 år med ett eget boende, kan ansöka om ekonomiskt stöd en gång per år. Här hittar du mer information och blanketter.

Kontakta Unga Station Vårberg

Besök oss:

Vårbergsplan 21
127 43 Skärholmen
Sverige

Kontakt och öppettider:

Mötesplats familj
Tisdag 16-19

Småbarnsgrupp
Måndag 9.30-12
Torsdag 9.30-12

Ungdomsgrupp 10-14 år
Måndag 15-18.30

Läxhjälp
Onsdag 15-19

Drop-in övrigt stöd
Måndag 10-12
Onsdag 15-19
Torsdag 10-12

076-669 85 37