Den här sidan använder cookies. Om du fortsätter använda sidan så accepterar du användande av cookies.

Translate
Translate
Sök
Sök

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Unga Station Vårberg

Barn som leker på Unga Station Vårberg.
Unga Station är en mötesplats för barn och ungdomar 0-16 år med deras föräldrar och nätverk. Det är en trygg mötesplats för gemenskap och stöd. 

Ändrat schema på grund av covid-19

På grund av det rådande läget har Unga Station Vårberg tillfälligt ändrat sina öppettider. Nedanstående verksamheter är gratis och anmälan behövs ej. För närvarande gäller följande tider:

  • Måndagar och torsdagar klockan 10-12: Småbarnsverksamhet och fika, utomhus. Vi samlas vid Unga Station Vårberg och promenerar till en närliggande park tillsammans. Vi erbjuder matlåda att ta med hem.
  • Tisdagar klockan 10-14: Studieverksamhet för unga som omfattas av Nya gymnasielagen. Vi erbjuder lunch/matlåda att ta hem. 
  • Tisdagar, onsdagar och torsdagar klockan 15-18: Mötesplats Familj, för barn, unga och föräldrar/nätverk. Vi går till en närliggande park, där vi umgås samt erbjuder mat/matlåda att ta hem. 

Behöver Du stöd utöver detta? Ring oss på vår verksamhetstelefon för mer information och tidsbokning, vi har öppet för besök måndag-fredag.

Råd- och stödverksamhet

Vi erbjuder ekonomisk rådgivning och stödsamtal och utifrån dina behov och önskemål. Du kan samtala om saker i livet som är svåra just nu och få hjälp att hitta en väg framåt. Vi kan även finnas med som stöd i kontakt/möten med myndigheter, skola eller sjuk-/hälsovård. 

För att boka en tid för samtal; ring, mejla eller besök vår Drop-in på måndagar och torsdagar kl. 10.00-12.00.

Kolloverksamhet

Under sommarlovet erbjuder vi kolloverksamhet för barn och familjer. Vi anordnar både dagkollo och kollo med övernattning, för endast barn och för hela familjer. Ansökningsperioden är nu stängd för 2020.
 

Wafa Issa
Unga Station
Verksamhetsområdeschef
Kontakta Unga Station Vårberg

Besök oss:

Vårbergsplan 21
127 43 Skärholmen
Sverige