Hoppa till huvudinnehåll

Den här sidan använder cookies. Om du fortsätter använda sidan så accepterar du användande av cookies.

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Unga Station Vårberg

Barn som sitter och leker på en grön matta
Unga Station Vårberg är till för barn och unga upp till 16 år och deras familjer. Det är en trygg mötesplats för gemenskap och stöd. 

Detta kan du göra hos oss:

Öppen verksamhet:

Måndagar och torsdagar kl 9.30-12: För yngre barn med deras familjer och nätverk. Här kan du och ditt barn träffa andra familjer. Vi pratar leker, sjunger, fikar och umgås. 

Tisdagar kl 15-19: För barn 0-16 år, deras familjer och nätverk. Du får delta i olika aktiviteter och vi äter middag tillsammans. 

Aktiviteter och utflykter i sommar

Du som kommer till oss på Unga Station Vårberg har möjlighet att följa med på våra aktiviteter och utflykter. Antalet platser är begränsat. Ring oss på telefon 076-6698537 om du vill veta mer eller följa med på utflykt!

Kollo

I sommar kommer vi anordna olika utflykter för barn 0-16 år och även ett dagkollo för barn födda 2005-2009. Hör gärna av dig till oss om du vill ha mer information.

Öppen tjejverksamhet (startar i höst)

Välkommen till vår mötesplats för dig som identifierar dig som tjej och är mellan 13-16 år. Vi har öppet varje måndag kl 15-19 med start 20 augusti. Till oss kan du komma och bara vara dig själv. Här är en plats för vila och gemenskap där vi gör saker tillsammans. Vi kommer erbjuda olika aktiviteter och utflykter utifrån dina önskemål så kom gärna förbi och prata med oss. 

Läxläsning (startar i höst)

Läxläsning för barn där du som förälder eller nära vuxen får stöd i att hjälpa ditt barn med läxorna. Kom hit med skolböckerna så hjälps vi åt! Vi har öppet varje onsdag kl 15-19 från och med skolstart. 

Samtalsstöd till barn och vuxna

Som barn, ung, föräldrar eller nära vuxna kan få stödsamtal. Det är gratis, du får vara anonym och vi arbetar alltid på ditt uppdrag. Om du vill kan våra barnombud, stötta dig som barn, ungdom eller förälder, med jobbiga saker. De kan finnas med som ett stöd till exempel vid samtal eller i kontakter med exempelvis skolan, Migrationsverket eller socialtjänsten. 

Föräldrastärkande verksamhet

Du som vill ha stöd i ditt föräldraskap kan träffa andra föräldrar, och dela erfarenheter med andra. 


Välkommen!

Jonna Alfvegren
verksamhetsledare
Wafa Issa
verksamhetschef

Besök oss:

Stångholmsbacken 61
127 40 Skärholmen
Sverige

Öppettider

Måndagar och torsdagar: 9.30-12

Tisdagar: 15-19