Den här sidan använder cookies. Om du fortsätter använda sidan så accepterar du användande av cookies.

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Lokaler för fest och konferens i Gamla stan

Festvåningen vid Stortorget
Hyr centralt belägna lokaler i Gamla stan för ditt möte, konferens, bröllop, fest eller dop.

Du kan hyra vackra lokaler för både mindre samt större sällskap i Grillska Husets festvåning vid Stortorget, Gamla stan. Här har det firats sedan mitten av 1600-talet. Sitt med dina gäster under en av Stockholms bäst bevarade takmålningar och gnistrande kristallkronor.

Fest- och konferenslokaler i Grillska Huset

Rummen har direkt anslutning till varandra, kan delas av och passar allt från 2-150 personer beroende på konferens, fest och möblering. Välkommen att kontakta oss för mer information och visning av lokalerna. 

Tillsammans skapar vi det goda mötet

Med lång erfarenhet av olika typer av arrangemang blir ditt besök hos oss till det bästa. Du får hjälp med ditt kalas, bröllop, konferens efter önskemål med allt från dukning, val av mat, dryck och teknik. Vi har fullständiga rättigheter. Maträtter och bakverk lagas och bakas lokalt i vårt kök och eget bageri i samma hus. Luncher finns även att beställa från Grillska Husets Matbod. 

Ger möjlighet till praktik och arbetsträning

Stockholms Stadsmission driver Grillska Huset och festvåningen som ett socialt företag. Här får människor möjlighet att närma sig, eller komma tillbaka till arbetslivet genom praktik och arbetsträning. När du bokar arrangemang hos oss bidrar du samtidigt till en god utbildning och ljusare framtid för många.

Kontakta oss för mer information, visning och planering:

Fidelia Hjelte
Enhetschef Konferens och festvåning Grillska Huset