Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Unga i jobb hittar din arbetskraft

Är du arbetsgivare i behov av kompetent arbetskraft? Nu kan du hjälpa unga vuxna in på den svenska arbetsmarknaden och medverka till ökad inkludering i samhället. Ta hjälp av vår matchningstjänst Unga i jobb.

FÖRETAG: BOKA PERSONLIGT MÖTE

Som arbetsgivare ger du våra kandidater arbetslivserfarenheten de behöver. Samtidigt får du kompetent, lojal och driven arbetskraft. Vi matchar rätt person med rätt arbetsplats utifrån företagets behov och kandidatens utbildning, intressen, kompetens, personlighet och drivkrafter. Du som arbetsgivare får hjälp och stöd genom hela processen. Unga i jobb hjälper kandidaterna med arbetsförberedande  insatser så att de är väl förberedda att ta steget ut på arbetsmarknaden. Läs mer om arbetsgivare som anlitat våra kandidater. 

Vilka är våra kandidater?

Våra kandidater har tillfälligt uppehållstillstånd i Sverige för gymnasiala studier. De har möjlighet att stanna i Sverige permanent om de hittar ett fast jobb inom sex månader efter sin studentexamen.

De är väldigt motiverade och drivna, många har redan arbetat extra under studietiden och övat upp sin svenska. Högsta drömmen är att få börja jobba och göra rätt för sig.

Har du frågor? Kontakta oss
ungaijobb [at] stadsmissionen.se