Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Unga i jobb hittar din arbetskraft

Är du arbetsgivare i behov av kompetent arbetskraft? Nu kan du hjälpa unga vuxna in på den svenska arbetsmarknaden och medverka till ökad inkludering i samhället. Ta hjälp av vår matchningstjänst Unga i jobb.

FÖRETAG: BOKA PERSONLIGT MÖTE

Som arbetsgivare ger du våra kandidater den arbetslivserfarenheten de behöver. Samtidigt får du kompetent, lojal och driven arbetskraft. Vi matchar rätt person med rätt arbetsplats utifrån företagets behov och kandidatens utbildning, intressen, kompetens, personlighet och drivkrafter. Du som arbetsgivare får hjälp och stöd genom hela processen. Läs mer om arbetsgivare som anlitat våra kandidater.

Unga i jobb hjälper kandidaterna med arbetsförberedande insatser och kompetensutveckling i ett 10-veckorprogram så att de är väl förberedda att ta steget ut på arbetsmarknaden. 

Vilka är våra kandidater?

Kandidaterna är unga vuxna med uppehållstillstånd för gymnasiala studier. Många står utan kontaktnät i sitt nya land och behöver en anställning när de är klara med sina studier.

Våra kandidater har utbildning på gymnasial nivå och söker nu jobb inom en mängd olika branscher. De är mycket motiverade, där högsta drömmen är att få börja jobba och göra rätt för sig.

FÖRETAG: BOKA PERSONLIGT MÖTE

Vill du veta mer?

Söker du jobb?

Har du uppehållstillstånd enligt gymnasielagen och behöver stöd att komma in på svenska arbetsmarknaden?  Anmäl dig till projektet genom att mejla dina kontaktuppgifter till oss på ungaijobb [at] stadsmissionen.se.