Arbetsträna hos Remake

Två kvinnor jobbar i Remakes syateljé.
Remakes produktion och design sker i vår ateljé i Farsta Strand. Remakes produkter säljs i vår butik online. Här kan du som är intresserad av arbetsträning få möjlighet till nya kunskaper och närma dig arbetsmarknaden.

Remakes textila produktion styrs av en kollektion som tas fram säsongsvis av egna designers. Produktionen är uppbyggd kring att tillverka både metervara och plagg.

Arbetsuppgifter består bland annat av att förbereda material, att klippa till efter mallar, att stryka, sy ihop delar och kvalitetssäkra produkter. 

Yrkesmässig och personlig utveckling

Målet med arbetsträning inom Stockholms Stadsmissions sociala företag är du ska utvecklas och ta dig till nästa steg mot en anställning eller utbildning. Under din arbetsträning är du en del av Remakes produktion. Du får möjlighet att lära dig nya saker eller att förbättra befintliga kunskaper och erfarenheter. I verksamheten finns handledare och medarbetare som ger dig personligt stöd och yrkescoacher som leder och lär ut arbetet i den textila produktionen. Tillsammans arbetar vi med de rutiner som behövs i arbetslivet.

Välkommen på studiebesök

Du är välkommen att kontakta våra handledare om du är intresserad av att boka ett inledande studiebesök i vår ateljé. Här hittar du aktuell lista över verksamheter och handledare.

Cecilia Hansdotter
Handledare
cecilia.hansdotter [at] stadsmissionen.se

Vill du veta mer om Remake?

Här finns mer information om Remake.