Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Vill ert företag skänka prylar, möbler eller kläder?

Man kör ut kläder i en bur från en lastbil.
Har ert företag eller arbetsplats möbler, prylar eller kläder som ni vill skänka till Stockholms Stadsmission? Eller vill ni göra en insamling av prylar och kläder till förmån för oss?

Låt era gåvor göra en skillnad

Gåvor som skänks till oss går till försäljning i Stockholms Stadsmissions second hand-butiker, skickas vidare till sociala verksamheter efter behov, eller går till Remake, vårt eget mode och designmärke. Förutom en miljömässig nytta bidrar era gåvor till att fler människor kan arbetsträna i vårt lager och butiker.

Vid insamling av prylar och kläder

Om ni vill organisera en insamling på er arbetsplats samlar ni in genom era egna kartonger alternativt kartonger som ni hämtar på Stockholms Stadsmissions lager på Strömsätragränd 19, 127 53 Skärholmen. Hit får ni även gärna transportera insamlade gåvor alternativt lämna i närmaste butik efter överenskommelse.

Kostnadsfri hämtning av prylar och möbler

Vid större mängd gåvor (minst 7 kartonger prylar och/eller möbler) går det bra att med framförhållning göra en förfrågan om en kostnadsfri transport. Observera! Periodvis råder stort tryck på vår transportenhet. Vi utgår då ifrån det behov som finns i verksamheter och butiker för att avgöra vad som är möjligt att hämta.

Gör en förfrågan om hämtning
Telefontid: Måndag-fredag: 8-15
insamlingsecondhand [at] stadsmissionen.se