Vill ert företag skänka prylar, möbler eller kläder?

Man kör ut kläder i en bur från en lastbil.
Har ert företag eller arbetsplats möbler, prylar eller kläder som kan återbrukas? Skänk dem till Stockholms Stadsmission.

Låt era gåvor göra en skillnad

Gåvor som skänks till oss går till försäljning i Stockholms Stadsmissions second hand-butiker, skickas vidare till sociala verksamheter efter behov, eller går till Remake, vårt eget mode och designmärke. Förutom en miljömässig nytta bidrar era gåvor till att fler människor kan arbetsträna i vårt lager och butiker.

Om ni vill organisera en insamling på er arbetsplats samlar ni in genom era egna kartonger och lämnar i närmaste butik eller produktionsenhet efter överenskommelse.

Vid större mängd gåvor eller hela hem går det bra att med framförhållning göra en förfrågan om en kostnadsfri transport via insamlingsecondhand [at] stadsmissionen.se. Periodvis råder stort tryck på vår transportenhet. Vi utgår då ifrån det behov som finns i verksamheter och butiker för att avgöra vad som är möjligt att hämta.

Skänk direkt till vår produktionsenhet

Det finns möjlighet att leverera gåvor direkt till vår produktionsenhet efter överenskommelse. Mejla insamlingsecondhand [at] stadsmissionen.se med information om vad som ska skänkas.

För förfrågningar om större gåvomängd eller samarbeten, kontakta

Sebastian Lund Nilsson
Insamlingskoordinator
sebastian.nilsson [at] stadsmissionen.se