Skänk pengar med Swish

Att skänka pengar via Swish är ett snabbt och enkelt sätt att bidra till att göra Stockholm till ett mänskligare samhälle. Betala med Swish när du ger en gåva eller handlar i gåvoshopen här på webbplatsen, eller swisha valfritt belopp till Stockholms Stadsmissions Swish-nummer 9003518.

Anonym person som håller i en mobiltelefon och använder appen Swish.

Swisha din gåva till 9003518 och gör skillnad

Gör så här:

  1. Öppna din swishapp och välj Swisha
  2. Ange nummer 9003518 som mottagare
  3. Fyll i valfritt belopp
  4. Välj "Swisha" och bekräfta med BankID

Kan det bli enklare? Du är bara ett knapptryck från att vara med och bidra till ett mänskligare samhälle. När du swishar en gåva bidrar du bland annat till boende, mat för dagen, hjälp och stöd eller en plats för gemenskap. Med din swish kan vi göra mer för fler. Tillsammans gör vi skillnad!

Vad räcker din gåva till?

0 kr

0 Kr
kr

Skänk en gåva genom att swisha

Betala med Swish när du ger en gåva eller handlar i gåvoshopen här på webbplatsen, eller swisha valfritt belopp till Stockholms Stadsmissions Swish-nummer 9003518.

När du köper gåvobevis i gåvoshopen eller ger en gåva på Stadsmissionen.se kan du välja betalmetod Swish. Genom att ge din gåva via webbplatsen kan du:

  • få en bekräftelse via e-post.
  • beställa gåvobevis, hyllningsblad eller minnesblad
  • välja vilket ändamål du vill att din gåva ska gå till, exempelvis kan du välja att stödja människor i hemlöshet eller barn och familjer. 

Om du vill att dina gåva ska användas där den behövs bäst och du inte behöver någon bekräftelse eller något gåvobevis och kan du ge din gåva genom att swisha valfritt belopp till Stockholms Stadsmissions Swish-nummer 9003518.

Du är trygg när du swishar

När du skänker pengar till Stockholms Stadsmission kan du vara trygg. Vi arbetar hela tiden för att använda våra gåvor så effektivt som möjligt. Stockholms Stadsmission har 90-konto och granskas av Svensk Insamlingskontroll, som ställer krav på att minst 75 procent av intäkterna går till ändamålet. Vi är stolta över att under 2022 gick hela 93 procent av intäkterna till ändamålet.

Swisha och bidra till ett mänskligare samhälle

Det är enkelt och smidigt att stötta Stockholms Stadsmissions arbete genom att swisha en gåva. Tack vare din swish kan vi fortsätta vårt arbete för ett mänskligare samhälle genom social omsorg, arbetsintegration, utbildning och olika typer av boendelösningar.