Den här sidan använder cookies. Om du fortsätter använda sidan så accepterar du användande av cookies.

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Värvar Stockholms Stadsmission månadsgivare ute på stan?

Värvare för Stockholms Stadsmission
Ja, du kan träffa våra värvare på gator och torg i Stockholmsområdet. De har tydlig klädsel och ID-kort, som på bilden ovan.

Många givare uppskattar att träffa värvarna som kan berätta mer om Stockholms Stadsmissions arbete och om hur dina gåvor bidrar till att göra Stockholm till en mänskligare stad. Värvarna knackade tidigare dörr i bostadsområden, men jobbar i och med covid-19 endast ute på stan för att värva månadsgivare.

Värvning under Covid-19

Under vintern och våren kommer våra värvare finnas ute på stan. För att du ska känna dig säker har vi vidtagit följande åtgärder:

  • Värvarna har med sig utskrift av folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vi har kontinuerligt anpassat oss efter de senaste rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten. Exempelvis genom att värvarna inte använder lokaltrafik och belastar därför inte den under rusningstid.
  • För att säkerställa att alla värvare är helt symtom- och feberfria kontrollerar vi temperatur innan varje pass.
  • Vi är noga med att hålla distans. Vi undviker platser där det kan uppstå folksamlingar, det är alltså en del av det dagliga arbetet att hitta platser med lagom mycket personer.
  • Värvarna har ett ståbord där det är lättare att hålla distans och handsprit tillgängligt.
  • Pennan man skriver med får nya månadsgivaren behålla för att undvika eventuell spridning. Miljöpennorna är gjorda att återvunna pantflaskor.
     
Välkommen att kontakta oss
Telefontid: Måndag-fredag: 8-17
info [at] stadsmissionen.se

Vad räcker din gåva till?

0 kr

0 Kr
kr