Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Värvar Stockholms Stadsmission månadsgivare ute på stan?

Värvare för Stockholms Stadsmission
Ja, du kan träffa våra värvare på gator och torg i Stockholmsområdet. Det finns även värvare som knackar dörr i bostadsområden. De har tydlig klädsel och ID-kort, som på bilden ovan.

Många givare uppskattar att träffa värvarna som kan berätta mer om Stockholms Stadsmissions arbete och om hur dina gåvor bidrar till att göra Stockholm till en mänskligare stad. Värvarna jobbar ute på stan och knackar även dörr i bostadsområden för att värva månadsgivare.

Värvningen pågår under sommaren och hösten

Under sommaren och hösten kommer våra värvare att finnas ute på stan och knacka dörr i villaområden i Storstockholm. För att du ska känna dig säker har vi vidtagit följande åtgärder:

  • Alla värvare bär med sig en giltig legitimation och västar och kläder från Stockholms Stadsmission.
  • Trots att coronapandemin börjar avta är vi försiktiga gällande smittorisker. Vi har kontinuerligt anpassat oss efter rekommendationer från Folkhälsomyndigheten. Exempelvis genom att hålla avstånd, sprita händerna. Samtliga värvare har vaccinerat sig.
  • För att säkerställa att alla värvare är helt symtom- och feberfria får de inte jobba om de har symptom. Vid förkylning tas covid-19 test.
  • Vi är noga med att hålla distans. Vi undviker platser där det kan uppstå folksamlingar, det är alltså en del av det dagliga arbetet att hitta platser med lagom mycket personer.
  • Värvarna har ofta med sig ett ståbord där det är lättare att hålla distans och handsprit tillgängligt.
  • Pennan man skriver med får nya månadsgivaren behålla för att undvika eventuell spridning. Miljöpennorna är gjorda att återvunna pantflaskor.
  • Värvarna har med sig padda där du som givare skriver under dina personuppgifter med ditt eget bank-ID. Vi använder inga pappersblanketter av säkerhetsskäl. Uppgifterna skickas krypterat till Bankgirocentralen genom säkra metoder.
  • Vill du veta mer är du välkommen att kontakta vår givarservice info [at] stadsmissionen.se
Välkommen att kontakta oss
Telefontid: Måndag-fredag: 8-17
info [at] stadsmissionen.se

Vad räcker din gåva till?

0 kr

0 Kr
kr