Hoppa till huvudinnehåll

Den här sidan använder cookies. Om du fortsätter använda sidan så accepterar du användande av cookies.

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Boende för människor i hemlöshet

Stockholms Stadsmission driver flera olika boenden för människor i hemlöshet. Målet i våra boenden är alltid att stötta personerna till att själva förändra sin livssituation. I de flesta av våra boenden sker placering via socialtjänsten.

Akutboende för kvinnor

Akutboendet på BoKlara har 10 sovplatser för kvinnor i akut hemlöshet. Verksamheten är öppet dygnet runt och ligger centralt på Södermalm.
Mer om akutboendet för kvinnor

Akutboende för män

Akutboendet på BoCenter för män i hemlöshet har 20 plaster. Verksamheten är bemannade dygnet runt och finns på Fleminggatan på Kungsholmen.
Mer om akutboendet för män

Akutboende och stödboende

Kvarntorpets akutboende och stödboende finns i Järfälla och erbjuder en trygg plats för vuxna från 20 år i hemlöshet och med missbruksproblematik.
Mer om Kvarntorpet Järfälla

Bostad först – en väg mot permanent bostad

Bostad först är en modell som utgår från att bostaden är en förutsättning för förändring. Den boende erbjuds tillgång till eget boende kombinerat med coachning och stöd.
Mer om Bostad först

Stödboende Bostället

Stödboendet är ett boende med HVB-tillstånd för personer i behov av psykosociala insatser. Boendet har 30 platser för vuxna kvinnor och män som vill förändra sin livssituation.
Mer om stödboendet

Familjehemsvård

Familjehemsvård kan vara ett bra alternativ för placering av barn, unga och vuxna. Stockholms Stadsmission erbjuder konsulentstödd familjehemsvård i hela landet.
Mer om familjehemsvården