Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Godel och GodFond bidrar till att driva BoKlara

GodEl är ett elbolag som ger all vinst till välgörenhet och GodFond är ett bolag som bildades för att ge sparare ett så fördelaktigt aktiebaserat sparalternativ som möjligt. De båda stödjer Stockholms Stadsmissions verksamhet BoKlara, Stockholms Stadsmissions nya dygnet runt-verksamhet för kvinnor i hemlöshet.

– Vi som arbetar inom GodEl och GodFond är enormt stolta över att stötta Stockholms Stadsmissions fantastiska arbete. Tusentals svenska kunder får ett riktigt bra elavtal och ett riktigt bra sparande som är schysst för kund, miljö och omvärld samtidigt som de gör världen lite bättre eftersom vår vinst går till välgörenhet. Vårt stöd riktas till BoKlara, Stockholms Stadsmissions dygnet runt-verksamhet för kvinnor i hemlöshet. Hittills har vi totalt genererat 12 009 699 kr miljoner kr och vi ser fram emot att fortsätta vara med och bidra till att kvinnor som lever i hemlöshet får chans att duscha, tvätta, äta och vila och dessutom få hjälp och stöd i sitt förändringsarbete. 

GodEl är ett elhandelsbolag, vi köper och säljer enbart förnybar el märkt Bra Miljöval, el som ger mindre utsläpp av växthusgaser än annan el. Elen levereras till över 150 000 elkunder över hela Sverige och vinsten går till välgörande ändamål, varje kund väljer vilken organisation de vill stötta. Tusentals GodEl-kunder har stöttat Stockholms Stadsmission sedan bolaget startade 2005. 

GodFond Sverige & Världen är en diversifierad och hållbar indexnära global aktiefond som förvaltas av SPP. Förvaltningsavgiften är 0.85% och den vinst som genereras via fonden delas ut till olika välgörenhetsorganisationer. GodFond har stöttat Stockholms Stadsmission sedan bolaget startade 2009.

Emmy Tollin, hållbarhetsutvecklare och ansvarig för partnersamarbeten på GodEl

Läs mer om GodEl och deras samarbete med oss på deras webbplats.
Läs mer om GodFond och välgörenhetsöversikt på deras webbplats.

Huvudpartner till Stockholms Stadsmission