Hoppa till huvudinnehåll

Den här sidan använder cookies. Om du fortsätter använda sidan så accepterar du användande av cookies.

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Stadsmissionens Kulturcafé – sociala aktiviteter för alla

Kulturcaféet erbjuder sociala aktiviteter för gamla och unga. Vi träffas på kvällstid och har ett brett program. I samband med träffen äter vi nästan alltid en måltid ihop, ibland middag, ibland något lättare. Allt är gratis och alla är välkomna!

Kulturcaféet har funnits sedan år 2002 och är till för personer i alla åldrar. Allt är gratis. Vid de tillfällen vi lagar en måltid ihop träffas vi i Stockholms Stadsmissions lokaler i St Paul, Mariatorget 10. Annars kan mötesplatsen variera beroende på aktiviteten. Många evenemang kräver föranmälan och det är viktigt att avboka vid förhinder. Välkommen!

Program för hösten 2019

Onsdag 21/8 Dansens hus – Spelman på taket "Om jag hade pengar" sjunger den fattige mjölkbonden Tevye. Pengar har han dock inga men däremot fem upproriska döttrar som har egna idéer om sina liv, som t.ex. om vem de ska gifta sig med. Spelman på taket är en ständigt aktuell berättelse om människans behov av traditioner och om den unga generationens behov av att bryta med samma traditioner. Föreställningen ges av Stockholms Stadsteater i Dansens hus’ lokaler. Träffpunkt: Utanför Dansens hus, Barnhusgatan 14, kl. 18.40. OBS Föranmälan krävs på telefon 08-68 42 3000 (begär att få tala med receptionen). Det är viktigt att den som anmält sig ringer och avbokar vid förhinder.

Måndag 2/9 Middag och programläggning Kom och påverka vårens program. Vi bjuder även på middag. Träffpunkt: St Paul, Mariatorget 10, bottenvåningen, kl. 18.30. OBS att middagarna kommer att vara på måndagar hösten 2019.

Torsdag 12/9 Stadsvandring på Mariaberget Kom med på en vandring på Mariaberget där vi bl.a. besöker Besvärsbacken, Monteliusvägen och Olle Adolphsons park. Träffpunkt: Vid fontänen på Mariatorget, kl. 18.00. Läsk och smörgås serveras.

Måndag 23/9 Frågesportkväll med middag Kom och var med på vår spännande frågesport. Vi bjuder även på middag. Träffpunkt: St Paul, Mariatorget 10, bottenvåningen, kl. 18.30.

Programmet för resten av hösten kommer ut kommer ut i mitten av september.
Alla aktiviteter är gratis och alla är välkomna.


 

För mer information om Kulturcaféet

Intresserad av fler aktiviteter?

Vill du finna en plats där du får tid att reflektera över livsfrågor eller mötas för sociala aktiviteter? Välkommen till St Paul - en mötesplats som lyfter den existentiella hälsodimensionen och värdegrundsfrågor.

Läs mer om St Paul