Hoppa till huvudinnehåll

Den här sidan använder cookies. Om du fortsätter använda sidan så accepterar du användande av cookies.

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Stadsmissionens Kulturcafé – sociala aktiviteter för alla

Kulturcaféet erbjuder sociala aktiviteter för gamla och unga. Vi träffas på kvällstid och har ett brett program. I samband med träffen äter vi nästan alltid en måltid ihop, ibland middag, ibland något lättare. Allt är gratis och alla är välkomna!

Kulturcaféet har funnits sedan år 2002 och är till för personer i alla åldrar. Allt är gratis. Vid de tillfällen vi lagar en måltid ihop träffas vi i Stockholms Stadsmissions lokaler i St Paul, Mariatorget 10. Annars kan mötesplatsen variera beroende på aktiviteten. Många evenemang kräver föranmälan och det är viktigt att avboka vid förhinder. Välkommen!

Program för hösten 2019

Måndag 7/10 Konsert: Chamber Unplugged
Vi är med om radioinspelning av en konsert i Radiohuset studio 2. En solistkvartett ur Radiokören och pianisten Stefan Nymark framför sånger av Brahms samt Sven-Eric Johansons Fancies, eleganta tonsättningar av texter av Shakespeare.
Träffpunkt: Utanför Radiohuset, Oxenstiernsgatan 20, kl. 11.30. OBS att föranmälan krävs på telefon 08-68 42 3000 (begär att få tala med receptionen). Det är viktigt att den som anmält sig ringer och avbokar vid förhinder.

Måndag 14/10 Filosofikväll med middag
Vi får besök av filosofiprofessorn Henrik Lagerlund som talar om ett ämne som verkligen ligger i tiden: Matens filosofi. Vi bjuder även på middag.
Träffpunkt: St Paul, Mariatorget 10, kl. 18.30.

Tisdag 22/10 Liljevalchs: Helene Billgren
Vi är med om en visning av Helene Billgren-utställningen ”Faran är över”. Hon är en av de viktigaste samtida konstnärerna.
Träffpunkt: Utanför Liljevalchs, Djurgårdsvägen 60, kl. 12.45. OBS att föranmälan krävs på telefon 08-68 42 3000 (begär att få tala med receptionen). Det är viktigt att den som anmält sig ringer och avbokar vid förhinder.

Måndag 28/10 Litteraturkväll med middag
Var med om högläsning av en litterär klassiker. Vi bjuder även på middag.
Träffpunkt: St Paul, Mariatorget 10, kl. 18.30.

Runt den 6/11 Film på Zita.
Vi ser en aktuell biofilm. Träffpunkt: Utanför biografen Zita, Birger Jarls-gatan 37. Föranmälan krävs på telefon 08-68 42 3000 (begär att få tala med receptionen). Det är viktigt att den som anmält sig ringer och avbokar vid förhinder.
Programmet för resten av hösten kommer ut senast i slutet av oktober
Allt är gratis. Alla är välkomna!
Programmet finns i Stadsmissionens reception och på Internet www.stadsmissionen.se.

För mer information om Kulturcaféet

Intresserad av fler aktiviteter?

Vill du finna en plats där du får tid att reflektera över livsfrågor eller mötas för sociala aktiviteter? Välkommen till St Paul - en mötesplats som lyfter den existentiella hälsodimensionen och värdegrundsfrågor.

Läs mer om St Paul