Hoppa till huvudinnehåll

Den här sidan använder cookies. Om du fortsätter använda sidan så accepterar du användande av cookies.

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Stadsmissionens Kulturcafé – sociala aktiviteter för alla

Kulturcaféet erbjuder sociala aktiviteter för gamla och unga. Vi träffas oftast på onsdagskvällar och har ett brett program. I samband med träffen äter vi nästan alltid en måltid ihop, ibland middag, ibland något lättare. Allt är gratis och alla är välkomna!

Kulturcaféet har funnits sedan år 2002 och är till för personer i alla åldrar. Allt är gratis. Vid de tillfällen vi lagar en måltid ihop träffas vi i Stockholms Stadsmissions lokaler i St Paul, Mariatorget 10. Annars kan mötesplatsen variera beroende på aktiviteten. Många evenemang kräver föranmälan och det är viktigt att avboka vid förhinder. Välkommen!

Februari

Torsdag 14/2 Balett på Operan: Dancing | Forward

Här möts två banbrytande verk. Det är Serge Lifars paradverk Suite en blanc och Jérémie Bélingards nya verk Je t'attends, Je t'attends, Je t'attends.
Träffpunkt: Utanför Operans huvudentré, kl. 11.10.
OBS! Föranmälan krävs på telefon 08-68 42 3000 (begär att få tala med receptionen). Det är viktigt att den som får förhinder avbokar. Dag och klockslag kan ändras. Se Stockholms Stadsmissions hemsida eller fråga i Stockholms Stadsmissions reception senast dagen före föreställningen.

Onsdag 20/2 Bio: The Favourite

Tidigt 1700-tal. England är i krig med Frankrike, men ändå frodas ankracing och ananasätande. Den bräckliga Queen Anne sitter på tronen. Två hovdamer tävlar om hennes gunst. Träffpunkt: Utanför biografen Zita, Birger Jarlsgatan 37, kl. 13.25. OBS Föranmälan krävs på telefon 08-68 42 3000 (begär att få tala med receptionen). Det är viktigt att den som anmält sig ringer och avbokar vid förhinder.

Mars

Onsdag 6/3 Frågesportskväll med middag

Kom och var med i vår populära frågesport! Vi bjuder även på middag. Träffpunkt: St Paul, Mariatorget 10, bottenvåningen, kl. 18.30.

Torsdag 14/3 Berwaldhallen: Alfvén, Sibelius & Schnelzer

Nordiska klanger med Conrad Tao vid pianot. Träffpunkt: Innanför ingångsdörren till Berwaldhallen, Oxenstiernsgatan 20, kl. 18.40. OBS Föranmälan krävs på telefon 08-68 42 3000 (begär att få tala med receptionen). Det är viktigt att den som får förhinder avbokar.

Tisdag 19/3 Stockholms slott med Museum Tre Kronor

Vi besöker slottet och ser Museum Tre Kronor som är ett museum med delar av det gamla slottet Tre Kronor. Sedan får vi se Skattkammaren och representationsvåningarna. Träffpunkt: På Mynttorget, kl. 13.00. OBS Föranmälan krävs på telefon 08-68 42 3000 (begär att få tala med receptionen). Det är viktigt att den som anmält sig ringer och avbokar vid förhinder.

Programmet för resten av våren kommer ut i mitten av mars.

För mer information om Kulturcaféet