Hoppa till huvudinnehåll

Den här sidan använder cookies. Om du fortsätter använda sidan så accepterar du användande av cookies.

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Stadsmissionens Kulturcafé – sociala aktiviteter för alla

Kulturcaféet erbjuder sociala aktiviteter för gamla och unga. Vi träffas på kvällstid och har ett brett program. I samband med träffen äter vi nästan alltid en måltid ihop, ibland middag, ibland något lättare. Allt är gratis och alla är välkomna!

Kulturcaféet har funnits sedan år 2002 och är till för personer i alla åldrar. Allt är gratis. Vid de tillfällen vi lagar en måltid ihop träffas vi i Stockholms Stadsmissions lokaler i St Paul, Mariatorget 10. Annars kan mötesplatsen variera beroende på aktiviteten. Många evenemang kräver föranmälan och det är viktigt att avboka vid förhinder. Välkommen!

Kulturcafé våren 2020

Onsdag 4/3 Föredrag om skola i Uganda och middag
Vi får besök av Marita Redtzer som berättar om hur hon tillsammans med några andra driver en skola för föräldralösa barn i Uganda. Vi bjuder även på middag.
Träffpunkt: St Paul, Mariatorget 10, bottenvåningen, klockan 18.

Torsdag 12/3 Museet Musikkulturens främjande
Vi får en visning av ett museum som få känner till, men som har de mest fantastiska föremål. Kom och upplev musikhistorien.
Träffpunkt: Utanför Dramaten, klockan 11.15. OBS Föranmälan krävs på telefon 08-68 42 30 00 (begär att få tala med receptionen). Det är viktigt att den som får förhinder avbokar.

Onsdag 18/3 Föredrag om vilda växter och middag
Vi får besök av Marie-Louise Eklöf som berättar om vilda växter och hur de kan användas. Vi bjuder även på middag.
Träffpunkt: St Paul, Mariatorget 10, bottenvåningen, kl. 18.00.

Runt den 26/3 Film på Zita
Vi ser en aktuell biofilm.
Träffpunkt: Utanför biografen Zita, Birger Jarlsgatan 37. Information om exakt dag och klockslag finns i receptionen och på hemsidan fr.o.m. runt den 18 mars. OBS att föranmälan krävs på telefon 08-68 42 30 00 (begär att få tala med receptionen). Det är viktigt att den som får förhinder avbokar.

Torsdag 2/4 Berwaldhallen: Mozarts c-mollmässa
Radiosymfonikernas hedersdirigent Herbert Blomstedt återvänder med två storslagna verk från olika epoker. Arthur Honeggers Symphonie liturgique och Mozarts c-mollmässa, som är ett av de mest älskade sakrala kör- och orkesterverken.
Träffpunkt: Innanför ingångsdörren till Berwaldhallen, Dag Hammarskjölds väg 3, kl. 18.40. OBS Föranmälan krävs på telefon 08-68 42 30 00 (begär att få tala med receptionen). Det är viktigt att den som får förhinder avbokar.

Måndag 6/4 Påskmiddag
Vi bjuder på vår traditionella påskmiddag.
Träffpunkt: St Paul, Mariatorget 10, bottenvåningen, kl. 18.00.


Resten av vårprogrammet kommer ut i slutet av mars.
Alla aktiviteter är kostnadsfria. Alla är välkomna!

Kulturcaféet
För mer information

Intresserad av fler aktiviteter?

Vill du finna en plats där du får tid att reflektera över livsfrågor eller mötas för sociala aktiviteter? Välkommen till St Paul - en mötesplats som lyfter den existentiella hälsodimensionen och värdegrundsfrågor.
Läs mer om St Paul