Hoppa till huvudinnehåll

Den här sidan använder cookies. Om du fortsätter använda sidan så accepterar du användande av cookies.

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Stadsmissionens Kulturcafé – sociala aktiviteter för alla

Kulturcaféet erbjuder sociala aktiviteter för gamla och unga. Vi träffas en en gång i veckan, oftast på onsdagskvällar och har ett brett program. I samband med träffen äter vi nästan alltid en måltid ihop, ibland middag, ibland något lättare. Alla är välkomna!

Kulturcaféet har funnits sedan år 2002 och är till för personer i alla åldrar. Allt är gratis. Vid de tillfällen vi lagar en måltid ihop träffas vi i Stockholms Stadsmissions lokaler på Fleminggatan 66. Annars kan mötesplatsen variera beroende på aktiviteten.Välkommen!

Onsdag 31/1 Middag och programläggning 

Kom och påverka vårens program. Vi bjuder även på middag. Träffpunkt: Fleminggatan 66, bottenvåningen, kl. 18.00. 

Torsdag 1/2 Balett: Puur

Vi ser ett omtalat dansverk som berör! Träffpunkt: Utanför Operans huvudentré, kl. 11.10.  OBS Föranmälan krävs på telefon 08-68 42 3000 (begär att få tala med receptionen). Det är viktigt att den som får förhinder avbokar. OBS att dag och klockslag kan ändras. Se hemsidan eller fråga i Stadsmissionens reception senast dagen före föreställningen.

Måndag 12/2 Folkoperan: Salieri vs Mozart

Föreställningen handlar om förgörande avund och ovilja att släppa ifrån sig makt och ära men även om kollektiv kreativitet, lekfullhet och skaparkris. I huvudrollen: Loa Falkman. Träffpunkt: Utanför huvudingången till Folk¬operan, Hornsgatan 72, kl. 17.40. OBS Föranmälan krävs på telefon: 08-68 42 3000 (begär att få tala med receptionen). Det är viktigt att den som får förhinder avbokar. OBS att dag och klockslag kan ändras. Se hemsidan eller fråga i Stadsmissionens reception, Årstaängsvägen 21 B, senast dagen före föreställningen. 

Onsdag 21/2 Musikkväll med middag

Vi får besök av Pär Lindblom som spelar blues, country och Americana. Vi bjuder även på middag. Träffpunkt: Fleminggatan 66, bottenvåningen, kl. 18.00. 

Programmet för resten av våren kommer ut i mitten av februari och finns även i Stockholms Stadsmissions reception, Årstaängsvägen 21 B. Allt är gratis. Alla är välkomna!

För mer information om Kulturcaféet

Intresserad av fler aktiviteter?

Vill du finna en plats där du får tid att reflektera över livsfrågor? Välkommen till St Paul - en mötesplats som lyfter den existentiella hälsodimensionen och värdegrundsfrågor. Vi avslutar med en gemensam soppmiddag.

Läs mer om St Paul