Hoppa till huvudinnehåll

Den här sidan använder cookies. Om du fortsätter använda sidan så accepterar du användande av cookies.

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Arbetsträna inom butik/ second hand

bild från second handbutik
I 15 second hand-butiker runt om i Stockholm, Södertälje och Eskilstuna erbjuds platser för arbetsträning. Här kan du som är intresserad av arbetsträning få möjlighet till nya kunskaper och ta nästa önskade steg på arbetsmarknaden.

Om second hand-butikerna

Idag har vi 15 butiker runt om i Stockholmsområdet, Södertälje och Eskilstuna. Varje butik har en verksamhetsledare, yrkescoach och handledare. Verksamhetsledaren ansvarar för den dagliga driften av verksamheten. Yrkescoacherna är ansvariga för att du som ny medarbetare får dagligt stöd i att lära dig arbetsuppgifter. Handledaren står för ditt personliga stöd och utveckling.

Yrkesmässig och personlig utveckling

Vårt mål är att ta dig till nästa steg, mot en anställning eller utbildning. Här kan du få yrkesmässig utveckling inom service och försäljning, exponering och övrigt förekommande butiksarbete. Tillsammans arbetar vi med vardagsrutiner och att stärka självkänsla och självförtroende, stresshantering med mera.

Efter avslutat arbetsträning finns även möjlighet till en utbildningstjänst. Utbildningstjänster finns inom alla Stockholms Stadsmissions Sociala företag och är en tidsbegränsad anställning 

Välkommen på studiebesök

Är du intresserad av att besöka någon av våra butiker? Välkommen att ta direkt kontakt med butikerna eller kontakta någon av våra handledare.
 

Har du frågor om arbetsträning?

Kontakta våra handledare

Välkommen att kontakta någon av våra handledare för att boka in ett inledande studiebesök

Läs mer

Stockholms Stadsmission Second hand

Second hand-verksamheten har funnits i hela 90-år med arbetsträning som en naturlig del av verksamheten.

Läs mer om second hand