Hoppa till huvudinnehåll

Den här sidan använder cookies. Om du fortsätter använda sidan så accepterar du användande av cookies.

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Arbetsträna inom butik/ second hand

bild från second handbutik
I 16 second hand-butiker och centrallager erbjuds platser för arbetsträning. Här kan du som är intresserad av arbetsträning få möjlighet till nya kunskaper och ta nästa önskade steg på arbetsmarknaden.

Om second hand-butiker och lager

Idag har Stockholms Stadsmission flertalet butiker runt om i Stockholmsområdet, Södertälje och Eskilstuna. I Sätra finns även ett stort centrallager där alla varor sorteras, prissätts och transporteras ut till butik innan vidare försäljning.

Varje butik har en verksamhetsledare, yrkescoach och handledare. Verksamhetsledaren ansvarar för den dagliga driften av verksamheten. Yrkescoacherna är ansvariga för att du som ny medarbetare får dagligt stöd i att lära dig arbetsuppgifter. Handledaren står för ditt personliga stöd och utveckling.

Yrkesmässig och personlig utveckling

Vårt mål är att ta dig till nästa steg, mot en anställning eller utbildning. Här kan du få yrkesmässig utveckling inom service och försäljning, exponering och övrigt förekommande butiksarbete. Tillsammans arbetar vi med vardagsrutiner och att stärka självkänsla och självförtroende, stresshantering med mera.

Efter avslutat arbetsträning finns även möjlighet till en utbildningstjänst. Utbildningstjänster finns inom alla Stockholms Stadsmissions Sociala företag och är en tidsbegränsad anställning 

Välkommen på studiebesök

Är du intresserad av att besöka någon av våra butiker? Välkommen att ta direkt kontakt med butiker lager. Du kan även kontakta någon av våra handledare genom att klicka dig vidare här till höger.
 

Har du frågor om arbetsträning?

Arbetsträna – ett första steg mot ett riktigt jobb

I Stockholms Stadsmissions sociala företag får alla växa och utvecklas. Det är Anna ett bra exempel på. Hon har på kort tid gått från arbetsträning till anställning.

Läs mer om Arbetsträna – ett första steg mot ett riktigt jobb

Arbetsträna på Second hands lager och transport

I Sätra finns Stockholms Stadsmissions stora logistik- och centrallager med en mängd arbetsuppgifter inom sortering, värdering och transport. Här tar vi emot dig som vill arbetsträna inom lager och logistik.

Läs mer om Arbetsträna med sortering, lager och transport

Kontakta våra handledare

Välkommen att kontakta någon av våra handledare för att boka in ett inledande studiebesök

Läs mer