Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Arbetsträna inom butik/Second hand

Kvinna i second han-butik.
Du som är intresserad av arbetsträning inom butik och second hand kan erbjudas plats i någon av Stockholms Stadsmissions 21 butiker eller på vårt centrallager. Här får du nya kunskaper och möjlighet att ta nästa önskade steg på arbetsmarknaden.

Om second hand-butiker och lager

Idag har Stockholms Stadsmission flertalet butiker runt om i Stockholmsområdet, Södertälje, Eskilstuna, Nyköping samt Örebro. I Sätra finns vårt stora centrallager där alla varor sorteras, prissätts och transporteras ut till butik innan vidare försäljning.

Yrkesmässig och personlig utveckling

Målet är att du ska ta dig till nästa steg, mot en anställning eller utbildning. Här kan du få yrkesmässig utveckling inom service och försäljning, exponering och övrigt förekommande butiksarbete. Tillsammans arbetar vi med de rutiner som behövs i arbetslivet, med förhoppning att det ska stärka självkänsla och självförtroende.

Efter avslutad arbetsträning har du möjlighet att söka en utbildningstjänst. Utbildningstjänster finns inom flertalet av Stockholms Stadsmissions sociala företag och är en tidsbegränsad anställning på ett år.

Välkommen på studiebesök

Är du intresserad av att besöka någon av butikerna? Kontakta våra handledare

Kontakta oss om du vill veta mer om arbetsträning

Porträtt Johanna Kock
Johanna Kock
Verksamhetsområdeschef
johanna.kock [at] stadsmissionen.se