Hemnet stödjer Bobyrån

Som partnerföretag stödjer Hemnet Stockholms Stadsmissions verksamhet Bobyrån som hjälper människor i social utsatthet att få en mer permanent bostadslösning.

Hemnet har sedan starten 1998 vuxit till att bli Sveriges största bostadsportal med i snitt 2,8 miljoner besökare varje vecka. Med målet att vara nyckeln till en enklare bostadsaffär jobbar Hemnet kontinuerligt med att ta fram nya produkter och tjänster för säljare, köpare och mäklare.

– Bostadsbristen drabbar allt fler och för de allra mest utsatta är situationen särskilt svår. Därför känns det fantastiskt att börja jobba med Stockholms Stadsmission. Deras arbete med att skapa ett mänskligare samhälle är så oerhört viktigt. Som partnerföretag bidrar vi främst till att Stockholms Stadsmission kan fortsätta att utveckla sin verksamhet med Bobyrån, men vår förhoppning är också att vi som Sveriges största bostadsportal kommer att kunna bistå med både kunskap och engagemang för att fler ska få tak över huvudet, säger Cecilia Beck-Friis, vd på Hemnet.