Den här sidan använder cookies. Om du fortsätter använda sidan så accepterar du användande av cookies.

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Livsberättargrupper – samtala om livet

Bild på en livsberättargrupp som samtalar
Är du ålderspensionär och vill träffa andra för att samtala om livet? Du är då varmt välkommen att delta i någon av våra livsberättargrupper.

Tills vidare är Livsberättargrupperna inställda

På grund av rådande läge med COVID-19 (coronavirus) har vi tillfälligt ändrat aktiviteterna i St Paul. Många deltagare tillhör riskgrupp
Beslutet är taget av ren omtanke då många av deltagarna i St Paul tillhör den riskgrupp som löper större risk att bli allvarligt sjuka om de blir smittade.

Stockholms Stadsmission bevakar utvecklingen och vi ser över hur vi inom verksamheterna prioriterar och agerar för att på bästa sätt kunna fortsätta driva verksamhet för alla våra deltagare som lever i utsatthet och som behöver stöd och hjälp av oss.
 

Tillsammans skapar vi hopp, sammanhang och mening

En samtalsgrupp består av sex till åtta deltagare och leds av utbildade gruppledare från Stockholms Stadsmission. Vi ses tillsammans en gång i veckan under en period av tio veckor. Att delta i en livsberättargrupp är kostnadsfritt. 

Livet – värt att dela

I livsberättargruppen kan du i ett tryggt sammanhang dela med dig av dina egna minnen tankar och känslor med fokus på livsfrågor. Vi träffas och diskuterar varje gång utifrån ett tema. I samtalen tar vi dessutom hjälp av musik, avslappning och foton för att öppna upp för tankar och känslor.

Vill du veta mer om livsberättargrupper och projektet som ledde fram till grupperna? Här kan du läsa hela rapporten om livsberättargrupperna.

Jonna Arb
Ombud
jonna.arb [at] stadsmissionen.se
Anmäl ditt intresse till livsberättargrupper
Jonna Arb, ombud St Paul
Jonna.arb [at] stadsmissionen.se

Berättelser från livet

Mötesplats för reflektion