Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Arbetsträna i livsmedelsbutik eller inom transport och logistik

I Matmissionen tar vi emot funktionellt livsmedel som inte kan säljas i andra butiker. Maten fördelas i vårt centrallager och levereras till de två Matmissionen-butikerna och till sociala verksamheter runt om i Stockholm.

Om Matmissionen

I Matmissionens butiker kan människor i ekonomisk utsatthet handla mat till kraftigt reducerade priser. Samtidigt bidrar man till att minska matsvinnet. Vi har en butik på Bäckvägen 147 i Hägersten, en i Jakobsbergs Centrum, på Myrornas nedervåning och en inne i Hallunda centrum.

Yrkesmässig och personlig utveckling

Vårt mål är att ta dig till nästa steg, mot en anställning eller utbildning. Under arbetsträningen har vi ett tydligt jobbfokus och genom att utföra riktiga arbetsuppgifter, lära sig nya saker eller förbättra befintliga kunskaper och erfarenheter, ökar du dina möjligheter till en framtida anställning.
Förekommande arbetsuppgifter i Matmissionen kan vara service/Kundbemötande, kassaarbete och livsmedelshantering. På Matmissionens lager finns även möjlighet till arbetsuppgifter inom logistik, transport och orderplock med mera.

Välkommen på studiebesök

Är du intresserad av att besöka Matmissionen är du välkommen att ta kontakt med handledare här nedan.

Chatarina Högsander
Handledare, Matmissionen Hallunda
chatarina.hogsander [at] stadsmissionen.se
Tove Gillgren
Handledare Matmissionen Hägersten
tove.gillgren [at] stadsmissionen.se
David Langer
Handledare, Matmissionen Jakobsberg
David.langer [at] stadsmissionen.se