Hoppa till huvudinnehåll

Den här sidan använder cookies. Om du fortsätter använda sidan så accepterar du användande av cookies.

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Arbetsträna i livsmedelsbutik eller matbank

Matcentralen tar vi emot funktionellt livsmedel som inte kan säljas i andra butiker. Vi kör vidare maten till sociala verksamheter eller till vår butik, Matmissionen i Hägersten som erbjuder arbetsträning inom livsmedelshantering, försäljning med mera.

Om Matmissionen

Matmissionen är matbutiken som gör det möjligt för människor som lever i ekonomisk utsatthet att handla mat till reducerat pris. Matmissionen är också en plats för arbetsträning och bidrar till att minska matsvinnet. Du hittar Matmissionen i Hägersten på Bäckvägen 147.

Butiken har Axfood som medgrundare men ägs och drivs av Stockholms Stadsmission.

Yrkesmässig och personlig utveckling

Vårt mål är att ta dig till nästa steg, mot en anställning eller utbildning. Under arbetsträningen har vi ett tydligt jobbfokus och genom att utföra riktiga arbetsuppgifter, lära sig nya saker eller förbättra befintliga kunskaper och erfarenheter, ökar du dina möjligheter till en framtida anställning.
Förekommande arbetsuppgifter i Matmissionen kan vara service/Kundbemötande, kassaarbete, livsmedelshantering och i matcentralen finns även möjlighet till arbetsuppgifter inom logistik, transport lagerarbete med mera.

Efter avslutad arbetsträning finns även möjlighet till en utbildningstjänst. Utbildningstjänster finns inom alla Stockholms Stadsmissions Sociala företag och är en tidsbegränsad anställning.

Välkommen på studiebesök

Är du intresserad av att besöka Matmissionen eller vår logistik/transport? Välkommen att ta direkt kontakt med handledare här nedan.
 

Chatarina Högsander
Handledare Matmissionen Hägersten