Hoppa till huvudinnehåll

Den här sidan använder cookies. Om du fortsätter använda sidan så accepterar du användande av cookies.

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Utbildningstjänst

Arbetstränar du inom Stockholms Stadsmissions Sociala företag och känner dig redo för jobb? Då kanske en utbildningstjänst är något för dig.

Utbildningstjänsterna är tidsbegränsade anställningar i våra Sociala företag som utlyses internt och bara kan sökas av dig som idag arbetstränar eller upp till tre månader efter det att du avslutat din arbetsträning.

Syftet med utbildningstjänsten är att ge fler möjlighet till arbetslivserfarenhet och nya referenser genom en anställning. Allt eftersom dina färdigheter och kunskaper utvecklas får du också större eget ansvar i arbetet inom verksamheten.

En utbildningstjänst innebär: 

  • En visstidsanställning (maximalt 12 månader) med lönestöd från Arbetsförmedlingen
  • Avtalsenlig lön
  • Arbetslivserfarenhet 
  • Personlig och yrkesmässig utveckling
  • Referenser
  • Vidgat nätverk
     

Tillsammans med verksamhetsledaren lägger du en plan för hur du ska utvecklas i dina yrkeskunskaper. Det kan vara allt från att uppdatera ditt CV, träna på att gå på arbetsintervju eller att du ser över och tar kontakt med företag som kan vara intressanta för en vidare anställning.

Arbetsträna hos Stockholms Stadsmission

Din väg in till arbetslivet kan börja med arbetsträning i våra verksamheter. Här får du stöd, utmaning och utbildning i specifika yrkeskunskaper och annat som hör arbetslivet till. Samtidigt får du en möjlighet att göra en insats för miljö och medmänniska.

Läs mer om Arbetsträna hos Stockholms Stadsmission

Placering i arbetsträning

Denna information är speciellt anpassad för dig som placerar arbetssökanden, det vill säga arbetar på Arbetsförmedling, Försäkringskassa, Kommun eller liknande.

Läs mer om Placering i arbetsträning