Om mötesplatsen vid Mariatorget

Stockholms Stadsmissions mötesplats vid Mariatorget är en plats för gemenskap och samhällsengagemang dit alla är välkomna.

Öppettider

Måndag: 11-18 (jämna veckor). 11-15 (ojämna veckor)
Tisdag-fredag: 11-18
Lördag- söndag: 11-16

Lunch serveras vardagar mellan 11-14 och du är välkommen att fika under hela dagen.
Soppa och matig paj serveras kl. 14 till stängning varje vardag. 

Mötesplats Mariatorget erbjuder ett brett utbud, med gemenskap och samhällsengagemang i sin kärna. Det är en plats för samtal, gemenskap, kunskapsutbyte och nätverksskapande mellan människor i olika livssituationer. Fler människor i social utsatthet får även möjlighet att delta i kulturliv och samhällsdebatt, något som är viktigt för att bryta känslan av utanförskap.  

Något för alla 

Besökare kan inspireras, skapa och dela sina erfarenheter under mötesplatsens generösa öppettider. För den som vill njuta av god mat och samtidigt göra gott för människa och miljö finns det en café-och restaurangverksamhet som räddar matsvinn och säljer överkomligt prissatt mat till människor med begränsad ekonomi. I hjärtat av byggnaden finns det en scen där det går att både uppleva och skapa teaterföreställningar, konserter, föreläsningar, debatter och liknande. Läs mer om våra mest återkommande aktiviteter här.

Byggnaden är dynamisk, inbjudande och rymmer en bredd av aktiviteter för sinne, kropp och hjärta. Besökaren kan välja att antingen engagera sig i någon i de många aktiviteter som erbjuds, eller söka sig till platsen för stillhet, helt utan krav på delaktighet. Mötesplats Mariatorget har något för alla. 

Är lokalen tillgänglighetsanpassad?

Entrén ligger i marknivå och alla lokaler på markplan är tillgänglighetsanpassade. På markplan finns även en RWC, skötbord och hörselslinga tillgängligt. Hiss finns till 2 av 3 mötesrum på plan 2.

För frågor eller information om mötesplats Mariatorget

Kontakta info.mariatorget [at] stadsmissionen.se (info[dot]mariatorget[at]stadsmissionen[dot]se)

För offert/information om konferens

Kontakta bokning.mariatorget [at] stadsmissionen.se (bokning[dot]mariatorget[at]stadsmissionen[dot]se)

Tel: 08-68 42 3125

Direktbokning: https://www.stadsmissionen.se/motesplats-mariatorget/konferen