Den här sidan använder cookies. Om du fortsätter använda sidan så accepterar du användande av cookies.

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

St Paul byggs om

Två torg. Så kommer St Paul vid Mariatorget se ut efter ombyggnationen
Stockholms Stadsmission renoverar vår mötesplats St Paul under 15 månader. Målet med ombyggnationen är att vi ska kunna välkomna fler stockholmare till St Paul.

Mötesplats St Paul vid Mariatorget har inneburit en trygg plats för Stockholms Stadsmissions deltagare sedan 2015 då Stockholms Stadsmission köpte byggnaden. Här har deltagarna fått möjlighet till mat, värme, stöd och gemenskap.

Tack vare generösa donationer, lång planering och hårt arbete påbörjas i mars 2021 en varsam renovering av St Paul. Renoveringen ska vara klar hösten 2022 och kommer ha plats för fler deltagare och utökade aktiviteter.

Visionen är att bygga ut mötesplatsen främst för våra deltagare, men i ett större perspektiv även öppna upp för möte med samhällsengagerade Stockholmare.

Tillfällig flytt

Den befintliga verksamhet vi har i St Paul flyttar tillfälligt till Maria Magdalenas lokaler på Ragvaldsgatan 10 under ombyggnationen.

Följ ombyggnationen av St Paul här.

Har du frågor eller synpunkter om ombyggnationen? Kontakta:

Frågor om ombyggnaden St Paul
info [at] stadsmissionen.se

Vill du donera en gåva till projektet?

Ombyggnationen av St Paul är möjlig tack vare generösa donationer från ett fåtal större gåvogivare som specifikt har uttryckt engagemang och önskemål om skapandet av en mötesplats dit alla är välkomna.  
Stockholms Stadsmission kommer att möjliggöra en fortsatt insamling av medel till projektet under byggets gång och du är varm välkommen att lämna din gåva. 

Vill du donera en gåva till nya St Paul? Kontakta Kicki Aldrin, insamlingschef Stockholms Stadsmission:

Kicki Aldrin
Teamchef Företag, stora gåvor och stiftelser
kicki.aldrin [at] stadsmissionen.se