Hoppa till huvudinnehåll

Den här sidan använder cookies. Om du fortsätter använda sidan så accepterar du användande av cookies.

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Placering i arbetsträning

Denna information är speciellt anpassad för dig som placerar arbetssökanden, det vill säga arbetar på Arbetsförmedling, Försäkringskassa, Kommun, Jobbtorg eller liknande.

Dagligt stöd av handledare och yrkescoach

Yrkescoacher och utbildade handledare inom samtalsstöd MI följer varje deltagare och fungerar som stöd och motivation i det dagliga arbetet och i vägen framåt. Det är också handledaren som tillsammans med deltagaren träffar handläggare på Arbetsförmedling för uppföljning, utvärdering och avslut. Alla handledare och yrkescoacher deltar i extern handledning för att utvecklas i metod och få stöd i processen.

Avtalsperiod och utbildningstjänst

Avtal skrivs i första hand på 3-6 månader beroende på uppdragets art. Om avtal ska förlängas behöver mål och syfte med arbetsträningen förnyas utifrån behov av deltagarens fortsatta lärande eller personliga utveckling.

Om målet är uppnått stödjs och motiveras personen att söka sig vidare mot en reguljär anställning, eller söka någon av de ett-åriga utbildningstjänster som finns inom Stockholms Stadsmissions Sociala företag.
 

My Samuelsson
Processledare
Elin Sunehed
Processledare
Björn Thulin
Processansvarig arbetsintegration