Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Aktuellt på Mötesplats Unga Föräldrar

Välkommen att delta i vår mötesplats för unga föräldrar! Vi finns för dig som är ung förälder upp till 23 år. Här kan du och ditt barn träffa andra familjer, fika och umgås. För att läsa vad som händer hos oss varje vecka kan du följa oss på Instagram: ungastationsoderof

Om du vill hålla koll på vad som händer på Mötesplats Unga Föräldrar kan du följa oss på Instagram (ungastationsoderof). Vi uppdaterar kontot regelbundet och informerar om grupperna Babygruppen och Förlossningsförberedande gruppen.

Öppettider

Ingen föranmälan behövs för att komma till Mötesplats Ung Förälder och det kostar inget att vara med. Du och ditt barn kommer och går som ni vill under våra öppettider.  

Vi har öppet:
Måndag: 13-16
Onsdag: 13-16
Fredag: 13-16

Aktiviteter

Förlossningsförberedande grupp

Du som är under 23 år och blivande förälder är välkommen på förlossningsförberedande grupp. Under våren 2023 träffas vi en gång i veckan tillsammans med en barnmorska på kvällstid och går igenom hur en förlossning startar, känns, smärtlindring och allt som har med en förlossning att göra. Vi pratar också om den första tiden med babyn. Ta med dig den som ska vara med på förlossningen och kom och förbered dig tillsammans med oss! Kursen startar den 14 februari och fortsätter under sex tisdagar i rad klockan 16.30-18.30. Mer info om vår förlossningsförberedande grupp, vårens datum och hur du anmäler dig hittar du här.

Välkommen till Öppna förskolan
ungastationsoder [at] stadsmissionen.se
För att delta i vår öppna förskola krävs ingen föranmälan men är du intresserad av att följa med på någon av våra utflykter är det bra att kontakta oss innan för mer information.
Robert Wirensjö
Enhetschef
robert.wirensjo [at] stadsmissionen.se