Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Aktuellt på Mötesplats Unga Föräldrar

Välkommen att delta i vår mötesplats för unga föräldrar! Vi finns för dig som är ung förälder upp till 23 år. Här kan du och ditt barn träffa andra familjer, fika och umgås. För att läsa vad som händer hos oss varje vecka kan du följa oss på Instagram: ungastationsoderof

Om du vill hålla koll på vad som händer på Mötesplats Unga Föräldrar kan du följa oss på Instagram (ungastationsoderof). Vi uppdaterar kontot regelbundet och informerar om grupperna Babygruppen och Förlossningsförberedande gruppen.

Öppettider

Ingen föranmälan behövs för att komma till Mötesplats Ung Förälder och det kostar inget att vara med. Du och ditt barn kommer och går som ni vill under våra öppettider.  

Vi har öppet:
Måndag: 12-15
Onsdag: 12-15
Fredag: 9-12

Aktiviteter

Förlossningsförberedande grupp

Du som är under 23 år och blivande förälder är välkommen på förlossningsförberedande grupp. Vi träffas en gång i veckan tillsammans med en barnmorska på kvällstid och går igenom hur en förlossning startar, känns, smärtlindring och allt som har med en förlossning att göra. Vi pratar också om den första tiden med babyn. Ta med dig den som ska vara med på förlossningen och kom och förbered dig tillsammans med oss!  Mer information finns i pdf:en längst ner på sidan. 

Vid intresse: Ring eller sms:a oss på: 070 425 65 35. 

Babygrupp

Vi erbjuder babygrupper för unga föräldrar. Vi fikar och pratar bland annat om ditt barns utveckling, relationer och nyblivet föräldraskap. Gruppen riktar sig till nyblivna föräldrar under 23 år med barn under 6 månader. Om du och ditt barn vill gå i babygrupp hos oss eller vill veta mer är du varmt välkommen att ringa eller sms:a oss på: 08-684 232 54 eller 0704 25 65 35. Under hösten 2021 kommer ingen babygrupp att startas.

Välkommen till Öppna förskolan
SMS: 0704 25 65 35
Tel: 08-684 232 54
ungastationsoder [at] stadsmissionen.se
För att delta i vår öppna förskola krävs ingen föranmälan men är du intresserad av att följa med på någon av våra utflykter är det bra att kontakta oss innan för mer information.
Cecilia Östergren
Enhetschef
cecilia.ostergren [at] stadsmissionen.se