Stockholms Stadsmissions bobyrå

Stockholms Stadsmissions bobyrå förmedlar, förvaltar och matchar bostäder med människor som står utanför bostadsmarknaden.

Bobyrån fungerar som en mini-hyresvärd och riktar sig till människor som står utanför den ordinarie bostadsmarknaden. Det som utmärker vår förmedling är att den görs efter behov och inte kötid. Vi lägger stor vikt på att matcha hyresgäst med rätt bostad och erbjuder stöd utifrån varje individs behov, så att våra hyresgäster kan bo bra och bo kvar.

De lägenheter och boendelösningar vi förmedlar kommer in via fastighetsägare och privatpersoner, som vill bidra till en mänskligare bostadsmarknad.

Vad Bobyrån gör:

 • Tar emot förfrågningar om bostad och matchar det med de boendelösningar vi fått in via fastighetsägare eller privatpersoner.
 • Ger stöd med målet att alla hyresgäster ska kunna bo bra och bo kvar:
  Vi håller kontakt med dig som hyr ut och dig som hyr.
  - A
  nsvarar för att avtal och försäkringar är i sin ordning och att hyran kommer in. 
  -
  Utför servicerundor och ser till så att lägenheten hålls i gott skick.
  Vi har beredskapstelefon för hyresgäster med särskilda behov och erbjuder möjlighet till besök av mobilt team även efter kontorstid.

Var med och gör skillnad

Som fastighetsägare eller privatperson kan du göra skillnad och bidra till en mänskligare stad. Du kan till exempel bidra med kvadratmeteryta eller lägenheter som Stockholms Stadsmission hyr ut i andra hand. 

Kontakta oss:

Bobyrån
bobyran [at] stadsmissionen.se
Jessica Axfyr
Enhetschef
jessica.axfyr [at] stadsmissionen.se