Hoppa till huvudinnehåll

Den här sidan använder cookies. Om du fortsätter använda sidan så accepterar du användande av cookies.

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Second hand - Eskilstuna - ReTuna

Besök oss:

Folkestaleden 7
635 05 Eskilstuna
Sverige

Måndag-fredag 10-19
Lördag-söndag 10-15


Se Retunas webplats för ändrade öppettider vid röda dagar/helgdagar

Butiken drivs av Stockholms Stadsmission och Eskilstuna Stadsmission

Här hittar du:

 • Dam-/herrkläder
 • Barnkläder och leksaker
 • Jeans
 • Skor
 • Prylar
 • Möbler
 • Accessoarer
 • Hemtextil
 • Mattor
 • Tavlor
 • Böcker och media

Här kan du lämna:

Gåvor hänvisar vi till Returen, återvinningen i ReTuna.

Ulla Rossi
Verksamhetsledare Second hand Retuna

Följ oss

Kl 13.47 Solna Centrum⠀
⠀
FLYTTREA. Verksamhetsledaren Emilia Nordgren Cleland plockar fram porslin i Second hand-butiken i Solna centrum. Idag började den stora flyttrean med 50% på ALLT i butiken.⠀ -Det är rea på allt i butik tills vi flyttar. Det finns riktiga godbitar här. Det är riktigt fyndläge på porslin, glas och husgeråd, säger Emilia.⠀
Den nya butiken kommer ligga vägg i vägg så det kommer inte vara svårt att hitta rätt när den öppnar torsdagen den 28 februari klockan 10. 
#stockholmsstadsmission #stockholm #solnacentrum #secondhand #återbruk #retro #rea #handlahållbart #socialaföretagImorgon när Antikmässan drar igång finns vi där i en monter. 
Susanne Pettersson, verksamhetsledare och Josefine Nilsson, värderare, finns på plats hela helgen. Kom förbi och kika och hälsa om ni har vägarna förbi! 👀👣👀👣👋 #stockholmsstadsmission #SecondHand #antikviteter #retro #hermes #handlahållbart #klimatsmart #arbetsträning #socialaföretag #återbrukNu har vår vinterrea startat! 50% på utvalda varor i alla våra Second hand-butiker i Stockholm. Inte missa! 😀 #stockholmsstadsmission #återbruk #SecondHand #vinterkläder #socialaföretag #handlahållbart #arbetsträning #mode #fashion #varmaplaggImorgon öppnar vi vår nyaste butik i Sollentuna. Ylva Arnerdal är butikskommunikatör på våra Second hand-butiker i Stockholm.
- Det bästa med mitt jobb är friheten och att det finns så mycket man kan göra av de gåvor vi får in. Den kreativiteten älskar jag! säger Ylva Arnerdal.
 Under dagen jobbade Ylva i vår nya butik i Sollentuna som öppnar i morgon. Är du nyfiken på den? Kom till Sköldvägen 10 imorgon klockan 10! #secondhand #återbruk #klädbutik #mode #fashion #stockholmsstadsmission #sollentuna #sköldvägen10 #handlahållbartNy butik öppnas! Torsdag 7 februari öppnar vi en ny second hand-butik i Sollentuna. Vi öppnar kl 10 och bjuder alla kunder på en pocketbok. Välkomna!
Adress: Sköldvägen 10 #secondhand #Sollentuna #hållbarhetVälkommen till butiken i Gamla stan den 30 januari kl.18. Maria Jernkvist @mariajernkvist berättar om Marimekkos mönster och designers. Vi bjuder på dricka och tilltugg och har laddat butiken med många fina tryckta textilier av både Marimekko och svenska designers från 50-70 talet. 
Adress: Köpmansgatan 15, Gamla stan. Vi ses! #marimekko #retro #tyg #secondhand #textildesign #506070tal #mariajernkvist #stockholmsstadsmission #gamlastan